Välkommen in!

Kryp in i vår läshörna

Hos oss hittar du böcker på förskolan. Varje block har sin egna läshörnar där vi kan utveckla språket och fantasin tillsammans.

läsmiljö.jpg

Här ser du vår miljö för lärande

Här ser du en del av vår lärmiljö inomhus. Miljöerna är uppbyggda så att barnen ska kunna vara självständiga och även hjälpa varandra.  Självklart finns pedagoger i närheten som stöttar, uppmuntrar och utmanar.  lärmiljö.jpg

Platsen där vi skapar tillsammans

Akvarell, tusch, pastell eller lera? Här är vår ateljé där vi möts kring kreativa material som stimulerar lusten att skapa och uttrycka oss. Här skapar vi tillsammans!

ateljé.jpg

Välkommen upp på vårt tak

Här hittar man vårt växthus! Här får barnen följa och undersöka växternas process från frö till planta. Till sommaren planterar vi ut plantorna.

växthus2.jpg

Så fördjupar vi oss i ett ämne

De här bilderna visar hur vi erbjuder barnen en fördjupning i undervisningen genom olika estetiska uttryck. I det här fallet var barnens fråga om bin kan göra dunderhonung. Dom konstaterade att bina gillar blommor, därför ville de undersöka om det fanns honung i blommorna. På samma sätt fördjupar sig ett barn i ämnet genom att skapa ett bi av paper mache.

akvarell.jpg

akvarell 2.jpg

blomma stor.jpg

papier m..jpg

Uppdaterad: